Àrea Metropolitana i Àmbit B30 sumen esforços per crear ocupació

Acord de col·laboració entre les dues entitats per promocionar l'economia del territori

Redacció
14 de març del 2016
El president de l’Associació Àmbit B30, Josep Monràs, i el vicepresident de Desenvolupament Social i Econòmic de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, Jaume Collboni, s’han reunit a l’Ajuntament de Mollet del Vallès per posar les bases d’una immediata col·laboració entre ambdues entitats centrada en la promoció econòmica i la creació d’ocupació.
 
Segons el president de l’Associació, Josep Monràs, "a qui realment beneficia aquest acord centrat en el desenvolupament econòmic és als habitants d’aquesta àrea geogràfica". Per Monràs, "hem deixat palesa la nostra voluntat de treballar conjuntament en diferents projectes de promoció econòmica que, al cap i a la fi, significa crear ocupació, captar noves inversions i donar oportunitats als que no les tenen".
 
De la seva banda, el vicepresident de Desenvolupament Social i Econòmic de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, Jaume Collboni, ha felicitat l’Associació per la tasca que està duent a terme recordant que aquestes sinergies són necessàries "per un major desenvolupament d’una àrea tan important com la que representem les dues entitats" tot recordant que "totes les grans àrees metropolitanes europees són àrees econòmiques". Per Collboni "estem davant una gran oportunitat per crear riquesa i ocupació amb la col·laboració de les diverses administracions que operen en el territori i amb la complicitat i la participació dels agents socials, els centres universitaris i de recerca i les empreses". 
 
Els objectius d’aquest pacte de col·laboració es posaran de manifest a través d’una taula de coordinació d’actuacions que tindran com a propòsit beneficiar a aquesta gran àrea geogràfica i als seus habitants.