La Generalitat ampliarà a tres carrils la C-58 al seu pas pel terme de Sabadell

La idea consisteix en l’ampliació a tres carrils del tronc central entre la ciutat i Terrassa en sentit Barcelona, més dos nous carrils de trenat per enllaçar amb l’AP-7 al Nus de Sant Pau

La Torre
11 de març del 2016
La C-58 al seu pas per Terrassa
La C-58 al seu pas per Terrassa | Toni Fages
L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, valora les pròximes actuacions de millora de la C-58 que ha exposat avui el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, en la reunió que ha mantingut amb ell durant la visita institucional que ha fet aquest matí a l’Ajuntament.

En el decurs de la reunió, ha explicat la solució que el Departament que encapçala planteja per solucionar els col·lapses que pateix la C-58, prioritzant el tram entre Terrassa i Sabadell.

La idea onsisteix en l’ampliació a tres carrils del tronc central entre Terrassa i Sabadell en sentit Barcelona, més dos nous carrils de trenat per enllaçar amb l’AP-7 al Nus de Sant Pau.

Així mateix, també es proposa la construcció d’una nova calçada lateral de dos carrils entre Sant Quirze i Terrassa, en sentit Manresa.

Per a l’alcalde, aquesta solució “és molt satisfactòria i respon per fi a la demanda que estem reiterant des de 1995”, quan les obres d’ampliació van configurar tres carrils per sentit des de Barcelona únicament fins a Sabadell.

Actualment, segons dades que es desprenen de la diagnosi del Pla de Mobilitat de Terrassa, s’estima que la intensitat diària de trànsit a la C-58 al seu pas per la ciutat és de 105.000 vehicles al dia en ambdós sentits.