Josep Ayuso no es planteja dimitir

Redacció
11 de març del 2016
Actualitzat a les 15:27h
El portaveu del PSC de Sabadell, Josep Ayuso, assegura que no se li passa pel cap presentar la renúncia a l’acta de regidor. Respon així a l’Entesa per Sabadell, que aquest matí ha demanat en roda de premsa la dimissió de qui va ser regidor d’Urbanisme en el mandat anterior, motiu pel qual se l’ha citat en qualitat d’investigat per les presumptes irregularitats detectades a la finca de Ca n’Alzina.
 
En un comunicat, Ayuso recorda que el PSC és el grup majoritari al ple, i de fet ell és el cap de l’oposició, i apunta que seguirà treballant com ho ha fet fins ara. "Seguiré treballant per la ciutat, amb el cap ben alt, i amb la consciència ben tranquil·la. En tot moment he actuat amb diligència i amb fonament de dret", apunta.
 
"L'Entesa per Sabadell no és ningú per dir el que ha de fer el cap de l'oposició, no tenen cap legitimitat, i em dol pensar que la nostra ciutat compta amb polítics que només es dediquen a atacar personalment a altres persones per l'odi i el rancor que porten dins”, afegeix en el comunicat. “No puc entendre aquesta manera de fer política, no la comparteixo", diu.
 
Segons Ayuso, i seguint els estatuts del PSC, ha comunicat la condició d’investigat al partit. "Es tracta d'una denúncia política, una utilització política de la justícia per part de l'Entesa per Sabadell, qui no està respectant els drets fonamentals de la meva persona, com són la presumpció d'innocència, una manera de fer de l'Entesa que ja ens té acostumats”, assegura.