L'Alliance Française se submergeix en el microteatre amb el cicle Mostra't

El centre cultural vol apropar aquest gènere al públic sabadellenc per segon any consecutiu | Un total de cinc propostes s'allargaran fins divendres

Redacció
14 de març del 2016
Per segon cop l'Alliance Française aposta pel teatre, i al llarg d'aquesta setmana el centre cultural acollirà el Mostra't, un cicle de microteatre i lectures dramatitzades que vol apropar aquest gènere al públic sabadellenc. Així, a partir d'aquest dilluns i fins divendres acollirà cinc propostes teatrals diferents. El cicle arrenca aquest vespre amb Le complexe de Thénardier, de José Plyia. 

El nou cicle suposa la incursió de l'Alliance en un terreny fins ara desconegut i que l'entitat cultural vol anar explorant cada cop més. Així, cada dia d'aquesta setmana a les 22.00 hores, excepte el dia de la inauguració, l'espai dedicat a la difusió de la cultura francòfona a la localitat oferirà una proposta teatral diferent en llengua catalana o castellana.

Després del tret de sortida, Elvira, dos monólogos y una mentira serà la proposta de dimarts de la mà de Rara Avus, mentre que dimecres la proposta és Un passeig amb autors de tots els temps, amb direcci´o d'Agustí González.

Dijous serà el torn de Blanca i Radiant, escrit per Marc Oller i Irene Minovas, mentre que Cuento Pecados, amb dramatúrgia i direcció de Sílvia de la Rosa i Nathalia Paolini, tancarà divendres el cicle.