Els Bombers de Sabadell celebren el seu patró

El cos ha fet una recepció aquest dimarts a la caserna de la ciutat en la festivitat Sant Joan de Déu | El fotògraf de NacióSabadell, Juanma Peláez, rep una menció per part del col·lectiu

Quim Moya en el lliurament de les mencions
Quim Moya en el lliurament de les mencions | Juanma Peláez
Redacció
09 de març del 2016
Els Bombers de Sabadell han fet aquest dimarts la recepció per a celebrar la festivitat de Sant Joan de Déu, patrona del cos. La cita s’ha dut a terme a la caserna situada a la carretera de Barcelona, amb la presència d’una trentena de convidats vinculats amb el cos.
 
La trobada ha servit perquè el cap dels Bombers, Quim Moya, s’adrecés als assistents, molts d’ells antics companys del cos, i per entregar mencions a persones vinculades amb el servei que es presta. Entre aquestes mencions destaca la del fotògraf de NacióSabadell, Juanma Peláez, de qui s’ha destacat els anys de relació amb el cos a la localitat i la llarga cobertura que ha fet històricament del servei que els Bombers presten a Sabadell.
 
La resta de persones ci col·lectius mencionats han estat Marta Auró, de La Moderna; Juan Manuel Quintela, excap de la Policia espanyola a Sabadell; el cos de la Policia Municipal de Sabadell; i el personal d’administració de la Regió Metropolitana Nord d’Emergències. La cita, que ha comptat amb una petita competició entre els bombers en actiu del parc, ha acabat amb un pica-pica a peu dret a la zona de l’aparcament de camions, gentilesa de Carrefour, Baricentro i Genescà.