​Blaumut, Green, Humet, Joan Pera i Tomeu Penya, a la CavaUrpí

Membres del grup Blaumut
Membres del grup Blaumut | Imatge promocional
Ana González
07 de març del 2016
La CarvaUrpí de Sabadell encara la recta final de la temporada amb un cartell protagonitzat per Blaumut, Mònica Green, Gemma Humet, Joan Pera i Tomeu Penya. El segell local el posaran la companyia Al Vapor, l'Alberikus Blues band i Matusalén.

La programació d'abril a maig arrencarà amb el doble concert de Blaumut per presentar a Sabadell el seu nou disc 'El Primer Arbre del Bosc'. Ho farà en format acústic l'1 d'abril, en una concert íntim que es repetirà l'endemà, ja que la banda ha exhaurit les entrades de la primera funció.

Agafarà el relleu sobre l'escenari Mònica Green (8 d'abril). La cantant nascuda a Rochester (Nova York) oferirà un viatge pel millor del seu repertori en format íntim i acústic, únicament acompanyada pel pianista Esteve Coll.

El teatre aterra a l'espai de la mà de la companyia Al Vapor, integrada per les sabadellenques Fanny Bulló, Sílvia Ricart i Ariadna Ventura. Proposen 'Colometa' (17 d'abril), una adaptació de 'La plaça del Diamant' que el director teatral Joan Ollé va fer el 2004 convertint la novel·la de Mercè Rodoreda en un monòleg per a tres actrius. 

Per Sant Jordi, la CavaUrpí convida Gemma Humet (22 d'abril) per presentar el seu primer disc en solitari, 'Si canto enrere', acompanyada de la guitarra de Pau Figueres. Dissabte 23 d'abril serà el torn de la presentació del grup Matusalén, integrat pels sabadellencs Frank Garcia i Felip Girbau.


La programació continua amb Joan Pere i el seu espectacle 'Woody' (9 de maig), Tomeu Penya (20 de maig) i el seu 'Optimista!' i la formació sabadellenca Alberikus Blues Band, que tancaran les propostes el 27 de maig.