La robòtica pren l'antiga Caixa Sabadell

Aquest diumenge s'inicien les activitats i tallers per commemorar el centenari de l'edifici històric de l'entitat

Nens participan en un taller de robòtica
Nens participan en un taller de robòtica | FACS
06 de març del 2016
Aquest diumenge s'inicien els tallers adreçats als més petits relacionats amb la generació de robòtica. L'activitat s'emmarca en els actes de celebració del centenari de l’edifici històric de Caixa Sabadell, que va obrir portes el 5 de febrer de 1916.

L'activitat d'aquest diumenge arrenca a les 11.30 hores i duu per títol Com es diu el meu robot?, un taller adreçat als nenes i nenes de 5 a 7 anys. Especialment dissenyat per a apropar els més petits a la robòtica, en aquest taller els infants crearan el seu primer robot a partir d’un dibuix en una cartolina; el programaran d'una forma senzilla i el faran moure en una graella segons les ordres donades, descobriran els elements més bàsics de la robòtica a través d'un joc guiat.

Dimarts, a més, es durà a terme el primer dels dos Dimarts de Mini Innova, un taller per aprendre a construir els teus propis robots. Es treballarà amb material electrònic trencat i obsolet per fer els robots a mà i casolans, deixant a tothom bocabadat. No hi ha telèfon mòbil antic que quedi intacte, o raspall de dents, o un reproductor MP3, una gravadora de casset, o ratolins d’ordinador.

La programació sencera es pot consultar a través d'aquest web.