Localitzen un pis amb 781 plantes de marihuana a Sabadell

La troballa la va fer la Policia Municipal de manera fortuïta la setmana passada a Can Puiggener | Hi ha una dona investigada pels fets

Redacció
03 de març del 2016
Actualitzat a les 12:17h
La Policia Municipal de Sabadell va localitzar la setmana passada una plantació de marihuana amb 781 exemplars en un pis al barri de Can Puiggener. La troballa es va fer de manera fortuïta, arran de la intervenció dels bombers en un servei en un domicili.
 
Segons ha pogut saber NacióSabadell, els fets van passar dimarts 23 de febrer al número 5 del carrer d’Escipió. Els bombers van rebre l’avís d’un incendi en un quadre elèctric a la via pública, fet pel qual es van desplaçar fins el lloc i van veure que es tractava d’un foc que procedia d’una línia corresponent a un domicili.
 
Per aquest motiu es va demanar accedir a l’immoble, i la inquilina hi va posar certs problemes per a deixar entrar tant a bombers com a policies. Després de cedir i d’indicar on es trobava el quadre elèctric interior, agents de la Policia Municipal van esmunyir-se amb els bombers a l’habitatge, on van localitzar les 781 plantes de marihuana.
 
De fet, es creu que l’incendi exterior podria haver estat provocat per una sobrecàrrega derivada de la utilització de grups elèctrics en la plantació de marihuana, elements que haurien estat connectats de manera fraudulenta a la xarxa elèctrica.
 
En tractar-se d’un cas vinculat a estupefaents, es va derivar el cas als Mossos d’Esquadra, que atribueixen a la inquilina de l’immoble un delicte contra la salut pública. Per aquest motiu, es preveu que properament declari en qualitat d’investigada davant el jutge.