Sabadell remunicipalitza el servei de grua

La intenció és allunyar-la de l'afany recaptatori

La grua municipal de Sabadell
La grua municipal de Sabadell | Arxiu - C's
Redacció
02 de març del 2016
Actualitzat a les 15:28h
L’Ajuntament de Sabadell ha anunciat l'inici dels tràmits per remunicipalitzar el servei de la grua, amb la intenció que deixi de tenir un afany recaptatori i garanteixi la mobilitat i la "voluntat de servei" a la ciutat. Així ho expressa el govern municipal en un comunicat, on destaca que el pas es fa després que dilluns acabés el contracte de serveis de grua municipal amb l'empresa Dornier SA.

Per aquest motiu, l'Ajuntament ha llogat dos vehicles grua i ha contractat, de forma temporal, els conductors fins a la resolució definitiva del concurs de la borsa de treball per proveir aquestes places. "Aquest és el primer pas iniciat cap a la completa remunicipalització del servei de retirada de vehicles de la via pública, com un dels compromisos del govern de la ciutat d’avançar cap a un nou model de gestió que inclou, entre d’altres, el Pla de remunicipalització, on, a partir dels serveis que finalitzin la seva concessió, estudiar quins es poden recuperar", assenyala el text.

En aquesta línia, s’està treballant en l’informe definitiu i l’avaluació econòmica de la nova forma de prestació del servei.

La intenció del consistori és remunicipalitzar o municipalitzar aquells serveis que l'Ajuntament pugui assumir, com ho és també el servei de control de la zona blava. En aquest sentit, es treballa per analitzar quines són les possibilitats de fer-ho viable.