govern sabadell

Sabadell remunicipalitza el servei de grua

La intenció és allunyar-la de l'afany recaptatori

per Redacció, 2 de març de 2016 a les 15:20 |
La grua municipal de Sabadell | Arxiu - C's
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de març de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament de Sabadell ha anunciat l'inici dels tràmits per remunicipalitzar el servei de la grua, amb la intenció que deixi de tenir un afany recaptatori i garanteixi la mobilitat i la "voluntat de servei" a la ciutat. Així ho expressa el govern municipal en un comunicat, on destaca que el pas es fa després que dilluns acabés el contracte de serveis de grua municipal amb l'empresa Dornier SA.

Per aquest motiu, l'Ajuntament ha llogat dos vehicles grua i ha contractat, de forma temporal, els conductors fins a la resolució definitiva del concurs de la borsa de treball per proveir aquestes places. "Aquest és el primer pas iniciat cap a la completa remunicipalització del servei de retirada de vehicles de la via pública, com un dels compromisos del govern de la ciutat d’avançar cap a un nou model de gestió que inclou, entre d’altres, el Pla de remunicipalització, on, a partir dels serveis que finalitzin la seva concessió, estudiar quins es poden recuperar", assenyala el text.


En aquesta línia, s’està treballant en l’informe definitiu i l’avaluació econòmica de la nova forma de prestació del servei.

La intenció del consistori és remunicipalitzar o municipalitzar aquells serveis que l'Ajuntament pugui assumir, com ho és també el servei de control de la zona blava. En aquest sentit, es treballa per analitzar quines són les possibilitats de fer-ho viable.

 

Participació