Espectacular persecució policial per terrats del centre de Sabadell

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes "in fraganti" quan intentaven robar en domicilis del carrer Creueta | Han provocat desperfectes en diverses teulades

Els agents han fet la persecució al carrer Creueta
Els agents han fet la persecució al carrer Creueta | G.B.
Albert Segura
02 de març del 2016
Actualitzat a les 20:01h
Els veïns del carrer Creueta de Sabadell s'han endut un bon ensurt aquesta matinada. Agents dels Mossos d'Esquadra s'han desplegat per aquesta zona del centre en una persecució per capturar uns presumptes lladres que intentaven accedir en domicilis del barri. La cursa per enxampar els homes s'ha fet a través dels terrats i teulades de les cases del carrer, fet que ha despertat molts veïns i ha provocat desperfectes en les teulades.

Els Mossos han rebut un avís a les 1.30 hores d'aquest dimecres informant que hi havia dos homes amb una actitud sospitosa al carrer Creueta. Concretament, i segons ha pogut saber NacióSabadell de testimonis de la zona, un dels homes s'ha enfilat a una casa trepant per la façana, mentre que un altre duia crosses i es trobava al carrer, fent tasques de vigilància.

En rebre l'avís, el cos hi ha destinat diverses unitat i han localitzat fàcilment el jove amb crosses, que ha donat excuses per justificar la seva presència al carrer. En veure la policia, el noi que ja era a la teulada de la casa ha iniciat una fugida pels terrats, a la qual s'hi han sumat diversos agents dels Mossos d'Esquadra.

En aquesta persecució, el presumpte lladre ha saltat d'una alçada considerable i s'ha ferit un genoll, fet pel qual ha hagut de ser atès pels serveis d'emergències per un hematoma. Els fets han sacsejat el carrer, donat que en la fugida s'han trencat diverses teules de les cases per on han passat perseguit i perseguidors i han provocat un fort terrabastall. 

Els dos detinguts són de nacionalitat espanyola i veïns de Sabadell, de 22 i 24 anys, i se'ls imputa un delicte de robatori amb força i danys. Es preveu que entre avui i demà passin a disposició del jutge.