Sanitat de qualitat

​Catalunya Sí que Es Pot demana més inversions per al Taulí

per Ana González, 26 de febrer de 2016 a les 16:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de febrer de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Catalunya Sí que Es Pot portarà al debat sobre pressupostos les reclamacions de la plantilla del Parc Taulí. La coalició demanarà a la Generalitat la recuperació de la totalitat de pagues, així com los inversions per a una sanitat pública de qualitat. Així ho ha avançat la diputada Marta Ribas en una visita al centre hospitalari, durant la qual ha estat acompanyada pel regidor de Salut de l'Ajuntament de Sabadell i membre d'Unitat pel Canvi, Ramon Vidal.

“Ens calen pressupostos valents en la previsió d’ingressos i valents pel que fa a la reversió de les prioritats de despesa. La prioritat ha de ser recuperar la dignitat dels nostres serveis públics i de les condicions laborals dels treballadors i treballadores d’aquests”, ha afirmat Ribas, qui remarcat la necessitat d'abordar també la saturació d'urgències.


La diputada també ha expressat el seu suport a la finalització de les derivacions cap a la Cínica del Vallès, però ha destacat que la mesura ha d'anar acompanyada d'inversió. “No podem tenir llits tancats als hospitals públics i derivar recursos a la privada", ha afirmat Ribas, que ha reclamat més personal, més llits i més diners per absorbir el retorn de les derivacions.

De fet, la formació també té previst presentar al Parlament una proposta de resolució específica sobre l'Hospital Parc Taulí de Sabadell perquè l'increment de pacients vagi acompanyat de recursos. 

 

Participació