Un incendi crema la fàbrica Vallespà de Rubí

La forta pudor de l'incendi arriba a municipis de tota la comarca com Sabadell | Vint dotacions hi treballen

Foc a la fàbrica Vallespa
Foc a la fàbrica Vallespa | Bombers
Redacció
25 de febrer del 2016
Actualitzat el 26 de febrer a les 10:37h
Una vintena de dotacions dels Bombers de la Generalitat treballen en un foc a la fàbrica Vallespà de Rubí. L'incendi afecta la panificadora i està completament desenvolupat, arribant la forta olor de cremat a municipis de tota la comarca com Sabadell.
 
Els Bombers de la Generalitat han rebut, a les 18.49 hores, l’avís d’un incendi de la indústria que afecta una nau de productes de forn i pastisseria situada entre el carrer Molí de la Bastida i el carrer de la Pagesia. Una vintena de dotacions dels Bombers de la Generalitat treballen per poder controlar el foc que, a hores d’ara, es troba totalment desenvolupat. Segons la intensitat i direcció del vent, el fum i l’olor provinents de l’incendi podrien notar-se en municipis com Badia, Sant Quirze i Sabadell.
 
La nau consta de dues plantes, amb uns mil metres quadrats de planta. Segons les primeres informacions, hi havia treballadors a l’interior de la fàbrica en els moments en què s’ha declarat l’incendi, però aquests haurien sortit. Pels volts de les 22.00 hores, els Bombers han aconseguit controlar el foc.