Hansel i Gretel refà el camí de molles fins La Faràndula

Es reedita després de l'èxit de l'any passat

Un moment de la representació
Un moment de la representació | Joventut de La Faràndula
Redacció
27 de febrer del 2016
Actualitzat el 29 de febrer a les 22:52h
Hansel i Gretel han seguit el camí de molles que van deixar l’any passat a Sabadell per reconvertir La Caseta de Xocolata en El Conte de Hansel i Gretel. Salva Peig i Maria Pla han reeditat l'èxit de l'any passat, amb una nova temporada que dóna el tret de sortida que arrenca aquesta tarda a La Faràndula.
 
La proposta arriba de la mà de la Joventut de la Faràndula i de Salva Peig i Maria Pla, que tenien ganes de dur una obra de temporada. La proposta es va reeditar l'any passat , després de remuntar La Caseta de Xocolata, una versió dels Germans Grimm que es va adaptar i estrenar l’any 2000 a la ciutat.
 
A partir d’aquí, van refer el guió arreglant la dramatúrgia i introduint música per convertir-lo en un musical d’una hora i quart, amb música de Xasqui Ten. El muntatge compta amb la coreografia de Montse Argemí de l’escola de dansa Bots. En total hi ha 41 actors sobre l’escenari, el conte s’obre a tot el públic, amb una història que agrada a petits i grans i que incorpora elements que poden entendre els més grans i música per a tots els gustos.
 
El Conte de Hansel & Gretel, es representarà els 27 i 28 de febrer i els propers 5, 6, 12 i 13 de març a les 18 hores al Teatre La Faràndula de Sabadell.