Ana Pastor anuncia la licitació de l'estudi informatiu del Quart Cinturó a Sabadell

Es farà oficial en els propers dies i comprèn el tram entre Terrassa i Granollers | Ho ha dit en una visita a les obres del traçat a Viladecavalls

Treballs del Quart Cinturó a Viladecavalls
Treballs del Quart Cinturó a Viladecavalls | Jordi Pujolar
ACN / Redacció
18 de febrer del 2016
Actualitzat el 19 de febrer a la 13:02h
La ministra espanyola de Foment, Ana Pastor, ha anunciat la licitació de l’estudi informatiu del Quart Cinturó en el tram que afecta la ciutat de Sabadell. Concretament, es tracta del tram comprès entre les ciutats de Terrassa i Granollers, reactivant, així, el procés per crear la carretera que hauria d’unir les capitals del Vallès Occidental amb la de l’Oriental.
 
Pastor ho ha dit aquest matí en una visita a les obres del Quart Cinturó a la localitat de Viladecavalls. “En pocs dies traurem a licitació l’estudi informatiu, i em diu la Direcció General de Carreteres i la Secretària d’Estat que es farà ben aviat, perquè és important saber que es tracta d’un lloc complex”, ha expressat la ministra espanyola.
 
En aquest sentit, també ha afegit que els ciutadans i col·lectius que ho considerin oportú podran presentar les seves al·legacions.
 
Estudi previ caducat
 
El govern espanyol torna a torna a posar la maquinària en marxa des de zero després que l’any 2013 va caducar l’expedient de tramitació en el tram que afecta Sabadell, tot plegat per deixadesa a l’hora de desenvolupar els passos corresponents. Això va provocar que els estudis fets entre Sabadell i La Roca del Vallès quedessin arxivats i sense validesa.
 
Amb la caducitat dels documents, també va caducat l’estudi informatiu, que s’havia presentat l’any 2010. Per aquest motiu, en voler reactivar l’obra, s’ha hagut de partir del punt inicial, fet pel qual no hi ha un calendari oficial sobre el desenvolupament dels treballs.