​Misteri, crim i secrets prenen El Ciervo Teatre amb «Black Coffee»

L'equipament homenatja Agatha Christie

Ana González
20 de febrer del 2016
Cartell de l'espectacle
Cartell de l'espectacle | El Ciervo Teatre
El Ciervo Teatre puja a l'escenari "Black Coffee" per descobrir als espectadors aquesta novel·la de l'escriptora britànica Agatha Cristie, quan es commemora el 125è aniversari del seu naixement i el 40è de la seva mort.  L'espectacle es pot veure aquest dissabte a les deu de la nit i diumenge a les sis de la tarda, i es repetirà el cap de setmana vinent.

Es tracta potser d'una obra menys coneguda de la popular escriptora, però que conté tots els elements del gènere del misteri. Una reputada científica és assassinada en el transcurs d’un sopar a casa seva. El seu darrer descobriment, una fórmula precursora de la bomba atòmica, podria valdre molts milions de lliures, que resultarien de gran utilitat a alguns membres de la seva família. El famós detectiu Hèrcules Poirot , acompanyat del seu amic Hastings, es fa càrrec del cas per desemmascarar l’assassí i alhora treure a la llum uns quants secrets ocults a la família Amory. 

El muntatge compta amb una escenografia, caracterització i vestuari cuidats que busquen transportar el públic a l'Anglaterra de principis i mitjans del segle XX, així com tots els detalls de l'atmosfera del misteri: un reduït grup de persones, tancats en una casa, i amb l'assassí entre ells.