Banc Sabadell se suma al pagament amb el mòbil

Funciona amb el sistema NFC i és com la que ja utilitzen altres entitats com BBVA o CaixaBank

Redacció
17 de febrer del 2016
Els clients de Banc Sabadell disposen de l'opció de pagar amb la targeta de crèdit, però a partir d'ara també ho podran fer amb el telèfon mòbil. L'entitat s'ha sumat al llistat de bancs que permeten activar el sistema NFC als telèfons mòbils amb la finalitat de poder abonar els imports als establiments sense necessitat de treure la targeta de la butxaca.

El sistema incorpora la tecnologia contactless i permet centralitzar els pagaments a través d'una aplicació que s'ha batejat com a Sabadell Wallet, de la mateixa manera que el BBVA va fer el mateix ara fa prop d'un any i mig amb el seu BBVA Wallet. Per als telèfons amb sistema NFC integrat, només cladrà activar el servei des de l'aplicació, mentre que els que no en disposin en podran gaudir intriduint un petit adhesiu l'interior del dispositiu o a la carcassa que compta amb la tecnologia incorporada.

L'entitat també posa a disposició dels clients Instant Money, un servei nou que permet enviar diners a qualsevol mòbil mitjançant un missatge SMS. El codi inclòs en el missatge permet recollir els diners, sense targeta, en qualsevol dels caixers del banc.
 
Aquest servei, sense cost, està pensat per resoldre situacions d'urgència quan l'usuari es troba sense diners i sense targeta. Només tenint accés a Sabadell Mòbil o Sabadell Wallet des d'un telèfon mòbil pot emetre un Instant Money i recollir l'efectiu en un caixer automàtic del banc.