Queralt Castellet tercera al «big air» de Canadà

Queralt Castellet ha estat tercera
Queralt Castellet ha estat tercera | RFEDI
Europa Press
15 de febrer del 2016
Queralt Castellet ha aconseguit el tercer lloc de la modalitat big air a la prova de la Copa del Món FIS disputada al Quebec (Canadà). La rider sabadellenca ha començat amb bon peu en aquesta modalitat, en què els competidors fan salts que puntuen en funció del control de l'acrobàcia, la seva amplitud i l'aterratge. El seu debut va ser fa només tres dies, dijous passat, a Boston.

La guanyadora ha estat la nord-americana Jamie Anderson, amb 178,75 punts. Segona ha estat la britànica Katie Ormerod, que n'ha sumat 126,25. La sabadellenca, amb una puntuació final de 91,75, s'ha situat sisena en el rànquing mundial de l'especialitat. Castellet, especialista en "halfpipe", també competeix en "big air" i "slopestyle" per optar a medalles en els Mundials de Serra Nevada del 2017 i els Jocs Olímpics d'Hivern de Pyeongchang del 2018.

La del Quebec és la segona participació de Queralt Castellet en una prova de la Copa del Món de big air, ja que va debutar dos dies abans, el 11 de febrer a Estats Units (Boston). L'especialista en halfpipe està entrenant tant 'big air' com 'slopestyle' amb la ment posada en les medalles del Mundial de Sierra Nevada el 2017 i els Jocs Olímpics de PyeongChang el 2018