possible abús

El «Sheriff de Sabadell»

El policia municipal que va multar una fornera del centre també va sancionar una altra comerciant per Festa Major | Haurà de deixar el cos

per NacióSabadell , 13 de febrer de 2016 a les 09:15 |
Dos agents de la Policia Municipal al centre | A.S.
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de febrer de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Una de les notícies que més ha corregut per la xarxa com la pólvora aquesta setmana és la multa que una fornera del centre de Sabadell va rebre per retreure a un agent de la Policia Municipal que havia aparcat en un lloc incorrecte. No va trigar en atribuir-se el sobrenom de Sheriff, per l’actitud xulesca que relatava l’afectada, una manera de fer que s’ha repetit en com a mínim dues ocasions més.

L'agent va estacionar el seu vehicle damunt de la vorera, en zona prohibida, per comprar-se el berenar en el Forn del Mercat, situat a fora de la plaça. Quan les dues dependentes van comentar entre elles que no s'hi podia aparacar allà, l'home es va endur una de les dues dones a un racó i la va multar amb 100 euros per faltar el respecte a un agent de l'autoritat. Va passar el 24 de desembre de 2015.

 
Segons recull Ràdio Sabadell, el mateix agent va interposar una altra multa contra una comerciant del centre durant la Festa Major passada. La dona ha explicat a l’emissora municipal que la va multar per circular pel carrer Creueta, tallat per la celebració, quan defensa que els comerciants hi han de tenir accés per a poder dur els seu material fins l’establiment. La clatellada: 200 euros.


A més, el mateix agent és el protagonista de la multa a un jove membre de la JNC de Sabadell que NacióSabadell us va explicar fa unes setmanes. El noi va denunciar que l'home el va aturar mentre circulava amb el seu vehicle, i després de demanar-li la documentació li va interposar una sanció per dur el "CAT" a la matrícula.
 
D’altra banda, el mitjà que va destapar el cas, el Diari de Sabadell, publica en la seva edició d’aquest dissabte que l’agent en qüestió es veurà obligat a deixar la Policia Municipal perquè no va superar les oposicions per integrar-se definitivament a la plantilla. El rotatiu assenyala que l’home treballa actualment en comissió de serveis, i que tot i presentar-se al concurs per obtenir plaça definitiva no va superar les proves.

L'Ajuntament, pel seu cantó, va informar a NacióSabadell que per poder obrir un expedient informatiu i determinar les responsabilitats corresponents calia una instància prèvia per part de l'afectada.

 

Participació