Els afectats de FunnyDent s'organitzaran en grups de treball

Pretenen coordinar-se per tenir un assessorament únic davant les múltiples opcions que els han plantejat | Els afectats es mostren desconcertats per les informacions creuades sobre com resoldre el seu problema

La trobada dels afectats de FunnyDent, a l'Espai Polivalent del Nord
La trobada dels afectats de FunnyDent, a l'Espai Polivalent del Nord | Juanma Peláez
Redacció
11 de febrer del 2016
Actualitzat a les 11:12h
Els afectats per l’estafa de la cadena de dentistes FunnyDent a Sabadell han decidir organitzar-se en grups de treball per coordinar una acció conjunta. Així s’ha decidit en la reunió que s’ha celebrat aquest dimecres a l’Espai Polivalent del Nord, i que ha comptat amb la participació d’uns 250 afectats, a més de representants de FACUA, Col·lectiu Ronda, l’OMIC, el Col·legi d'Odontòlegs i la presència de la regidora de Participació, Glòria Rubio, i la tinenta d’alcalde de l’àrea, Marisol Martínez.
 
El col·lectiu d’afectats s’ha mostrat confós per totes les informacions rebudes des dels diferents assessors, donat que per un cantó recomanen denunciar a Mossos i enviar burofax a l’empresa, mentre que per un altre se’ls insta a no fer-ho perquè en haver tancat no cal. “El president del Col·legi d’Odontòlegs, Antoni Gómez, també va assistir, i explica que contínuament es donen situacions com aquesta a tot l’Estat, que tanquen clíniques d’aquest tipus, i ha donat les claus per buscar una clínica dental nova”, explica Xavi Montàvez, moderador de la reunió.
 
Més enllà de les explicacions, la trobada ha servit per presentar l’obertura de cerca de voluntaris per fer grups de treball per organitzar-se a nivell intern i aportar la informació necessària als afectats, per informar sobre les opcions que tenen, i per canalitzar les dades a la premsa.
 

La trobada va aplegar unes 250 afectats. Foto: Juanma Peláez