1 de 10

Continua la instrucció del cas de Ca n'Alzina

L'àmbit de Ca n'Alzina | Entesa per Sabadell
per Ana González, 10 de febrer de 2016 a les 18:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de febrer de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El jutjat número 4 de Sabadell manté oberta la instrucció del cas Ca n'Alzina per presumptes irregularitats en aquesta finca amb la declaració aquesta setmana de diversos testimonis. Han declarat diferents tècnics municipals, que segons Entesa per Sabadell, han ratificat que durant la tramitació del Pla Especial de Ca n’Alzina, aprovat inicialment per la Junta de Govern Local al desembre del 2013, no es van demanar els informes preceptius sobre l’impacte ambiental. També, diu la formació, ha quedat acreditat que es van obrir diferents expedients de disciplina urbanística que no van tenir conseqüències sancionadores ni de reposició dels abocaments i construccions realitzades sense llicència.

També ha declarat el regidor de Crida per Sabadell Maties Serracant com a testimoni de la seva etapa com a electe d'Entesa de Sabadell, formació que va presentar la denúncia.


El cas de Ca n’Alzina
 

L’Entesa per Sabadell va denunciar al març de 2014 les presumptes irregularitats comeses a la finca de Ca n’Alzina des de l’any 2000, i que es materialitzaven en construccions i alteracions del terreny per a l’activitat d’hípica sense que comptessin amb cap tipus de llicència. La denúncia basava la seva importància en què es tracta d’un sòl qualificat com a no urbanitzable de valor agrari, “posant-se de manifest la necessària i total connivència entre els seus promotors i el govern municipal” del PSC, segons la força.

Per això, Entesa per Sabadell espera que la finalització de la instrucció porti els responsables a un judici per uns fets, diu, que "no es poden atribuir a la ineficàcia tècnica, sinó a una voluntat política de fer la vista grossa per afavorir els propietaris de Ca n’Alzina, que apuntaria cap a un delicte de prevaricació".
Participació