Josep Rull preveu que l'ampliació dels FGC entrarà en funcionament l'any 2017

La proposta és que entrin en funcionament de cop totes les noves estacions | Tot plegat s’ha d’acabar de coordinar amb l’Ajuntament

NacióSabadell
10 de febrer del 2016
Actualitzat a la 13:40h
Un tren de FGC circulant per vies noves
Un tren de FGC circulant per vies noves | Enric Ticó
El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, preveu que l’ampliació dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) a Sabadell entri en funcionament l’any 2017, i no aquest 2016, com s’havia dit inicialment. Rull assegura que aquest any s’acabaran totes les obres de construcció d’estacions i instal·lacions, i que els trens en proves començaran a passar en els darrers mesos de l’any.
 
“Les obres acabaran aquest any amb la possibilitat que el 2017 entri en servei”, ha explicat Rull en un acte a Sant Cugat del Vallès. “Volem que entri en servei amb totes les garanties, i tot i que ho hem d’acabar de parlar amb l’Ajuntament, la idea és que ho facin totes les estacions de cop”, ha afegit.
 
El conseller de Territori i Sostenibilitat ha assegurat que s’espera que l’èxit de Terrassa, on l’ampliació ha reportat un increment del 49% d’usuaris a la línia vallesana terrassenca, es repliqui a Sabadell, amb l’arribada dels FGC en zones on no ho fa ara com la Creu Alta o Ca n’Oriac.