El vent es fa notar a Sabadell

El vent obliga Bombers i Policia a mobilitzar-se en més d'una vintena d'incidències

Els Bombers treballen en la teulada.
Els Bombers treballen en la teulada. | Juanma Peláez
Ana González
10 de febrer del 2016
Actualitzat a les 14:02h
L'episodi de vent d'aquest dimarts ha deixat a Sabadell algunes incidències, principalment l'esfondrament de la teulada d'una casa a la plaça Vallès. La Policia Local i els Bombers de la Generalitat han intervingut en més d'una vintena d'avisos, sense que s'hagin produït ferits com a conseqüència de les ratxes de vent.

D'aquesta manera, a la ciutat s'han registrat incidents com la caiguda d'una part d'una finestra en un vehicle estacionat al carrer de Casp i una porta al mig de la plaça de Bosch i Gimpera, que no ha ocasionat ni danys físics ni materials. El despreniment d'elements d'edificis ha estat una altra les conseqüències derivades del vent. Els Bombers de la Generalitat han actuat per una cornisa a punt de caure d'un immoble del carrer de Corominas, per una peça d'uralita del sostre d'un edifici de la plaça de les Termes i la caiguda de teules d'un habitatge del carrer de Tetuan.

Al carrer de París una antena parabòlica ha caigut sobre un cotxe i al carrer de Sant Isidor s'ha desprès una placa d'uralita. Una porta de fusta ha sortit volant contra un vehicle del carrer de Sant Sebastià. El vent també ha tombat arbres i ha afectat el mobiliari urbà i senyalitzacions. Ha arrencat el capçal d'un fanal a la plaça de Pompeu Fabra i ha desplaçat i bolcat contenidors.