Adjudicada la direcció d'obres del tram final dels FGC a Sabadell

Es tracta del tram comprès entre Plaça Espanya i cotxeres, a Ca n'Oriac | L’assignació s’ha fet per un import total de 310.143,17 euros

NacióSabadell
09 de febrer del 2016
Actualitzat a les 16:04h
Imatge virtual d'una de les noves estacions de Sabadell
Imatge virtual d'una de les noves estacions de Sabadell | Gencat
La Generalitat ha fet pública la formalització d’un contracte de serveis per a la direcció de les obres del projecte de perllongament de la línia dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) a Sabadell. Concretament, es tracta de la superestructura de via i catenària en el tram comprès entre Plaça Espanya i les cotxeres, situades al barri de Ca n’Oriac, i que suposen l’últim tram de l’ampliació de la línia.
 
Concretament, l’adjudicació, que ha dit a terme Infraestructures de la Generalitat de Catalunya, SAU, es va dur a terme el passat 15 de desembre, però no es va formalitzar fins el 27 de gener, fent-se públic en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) amb data de 29 de gener. L’empresa adjudicatària ha estat la unió temporal de Getina – Payma, SL & Payma Cotas Engineering, SA, que s’ha adjudicat el concurs públic per un import net de 256.316,67 euros (import total de 310.143,17 euros).
 
Segons es detalla en l’anunci d’adjudicació, “l'oferta adjudicatària ha obtingut la màxima puntuació total entre les obtingudes per totes les ofertes admeses i no considerades desproporcionades, en aplicació dels criteris de puntuació establerts al Plec de Bases de la licitació en relació a l'oferta econòmica i a l'oferta técnica”. De la mateixa manera, es valora positivament la proposta organitzativa, especialment la idoneïtat i dedicació de la resta de l'equip.