Posada a punt

​Castellar del Vallès reformarà l'Skate Park amb ajut dels patinadors

per Ana González , 8 de febrer de 2016 a les 10:57 |
Imatge de l'actuació que es durà a terme a l'Skate Park. | Ajuntament de Castellar del Vallès
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de febrer de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Castellar del Vallès reformarà l'Skate Park del Pla de la Bruguera i ho farà segons la proposta presentada per un grup d'usuaris que tenen experiència en l'adequació d'aquest tipus d'instal·lacions a Catalunya i Europa. Les dues parts han arribat a un acord per actualitzar l'Skate Park

Els treballs, a càrrec de la brigada municipal i els mateixos patinadors, començaran a partir del 15 de febrer i per a la intervenció s'aprofitaran materials de construcció disponibles al magatzem municipal. Està previst remodelar alguns dels mòduls existents i col·locar-ne de nous a partir d'elements de formigó i fusta. També es retiraran els elements obsolets per garantir la seguretat dels usuaris. La previsió es reobrir la instal·lació a mitjans de març.


A més, els usuaris tenen previst proposar l’ampliació i millora de l’equipament mitjançant els procés de pressupostos participatius que es durà a terme entre febrer i maig. 

 

Participació