El Tallaret vol convertir-se en punt de referència a Sabadell

L’equipament es troba a la Creu Alta, al costat de Cal Balsach | Preparen una sèrie d’actes per donar-se a conèixer

Membres del casal popular davant de les futures instal·lacions
Membres del casal popular davant de les futures instal·lacions | Albert Segura
Albert Segura
07 de febrer del 2016
Actualitzat el 08 de febrer a les 9:25h
El Tallaret vol fer-se un lloc a la ciutat de Sabadell, i amb aquest objectiu el Casal Popular de la Creu Alta ha posat en marxa la iniciativa “EngeguemElTallaret per donar-se a conèixer i incrementar el nombre d’associats. El col·lectiu ha organitzat una sèrie d’actes que arrencaran el proper 20 de febrer, amb una calçotada popular a l’hort l’Escarola.
 
L’objectiu passa per convertir l’espai cedit per l’Ajuntament en un punt de referència. “Volem crear una zona de trobada on la gent s’hi senti còmode i pugui participar de manera activa”, explica Miquel Saus, integrant del col·lectiu. Ara, però, l’espai segueix sent un magatzem en desús, tancat i pendent de moltes reformes per endavant, que esperen poder tirar endavant amb l’ajuda de tot aquell qui hi vulgui aportar el seu gra de sorra.
 
La joia de la corona és l’espai polivalent, que volen que es pugui convertir en un “Can Capablanca”, de Sabadell, o en un “Cal Temerari”, de Sant Cugat, obrint-se als diferents moviments i entitats del barri de la Creu Alta, i aprofitant la centralitat que els aporta el seu emplaçament. A més, l’espai és ben a la vora de la futura estació dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) de la Creu Alta, fet que es podria aprofitar per dinamitzar activitats que puguin atraure gent de fora del barri i de Sabadell.