Passejada pel bosc

40 anys de l'itinerari del Bosc de Santiga

per Ana González, 3 de febrer de 2016 a les 17:00 |
25 persones han participat a la visita. | Ajuntament de Barberà del Vallès
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de febrer de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'intinerari del Bosc de Santiga de Barberà del Vallès, el primer en posar-se en marxa a Catalunya i a l'Estat espanyol, celebra 40 anys. Per commemorar l'efemèride
una vintena de persones ha participat diumenge passat a la visita organitzada per aquest espai que és "una illa de natura' al bell mig d'una zona industrial, segons destaca el consistori.


La passejada també ha posat el punt final als itineraris per diversos indrets del territori català amb motiu de l'exposició 'Camins de natura, itineraris vitals' que s'ha organitzat per commemorar el 30è aniversari de la Societat Catalana d'Educació Ambiental


El Bosc de Santiga aplega 36 hectàrees d'espai natural i compta amb atractius com la font de Can Magí, els torrents de Can Llobateres i Ca n'Altimira, i la llera del riu Ripoll. A més, es poden observar zones d'alzinars humits i pinedes de pi blanc.

 

Participació