​El PSC de Sabadell inicia «el nou rumb»

L'assemblea amb la militància
L'assemblea amb la militància | PSC Sabadell
Ana González
29 de gener del 2016
Actualitzat a les 10:05h
El PSC de Sabadell obrirà un procés de reflexió amb la militància per renovar la direcció del partit a mig termini. Aquest és l'objectiu de la comissió gestora que des del desembre passat està al capdavant de la secció local de la formació després de la dimissió de Cristian Sánchez i de la meitat de l'executiva.

Ara el partit convocarà reunions amb els militants dels diferents barris de la ciutat per aglutinar les diferents sensibilitats. "La situació del PSC a Sabadell és transitòria, però necessària perquè els militants puguin reflexionar amb calma sobre el nou rumb del partit", ha afirmat el president de la comissió gestora i primer secretari de la federació del PSC del Vallès Occidental, José Luis Jimeno, durant la primera assemblea local des que la secció local està en mans d'una gestora.


D'aquesta manera, el PSC de Sabadell obre una etapa de reconstrucció interna per enfortir l'agrupació i reteixir els lligams socials i polítics a la ciutat. El president de comissió gestora ho ha deixat clar als militants, "el PSC ha estat un referent a Sabadell durant molt de temps i ara s'ha de treballar per tornar a ser-ho i recuperar l'alcaldia". 

De moment, la direcció de l'agrupació local queda en mans de la comissió gestora que presideix Jimeno i que té també el diputat al Parlament Pol Gibert, Marta Puga, l'exdiputat al Congrés espanyol Carlos Corcuera, els exdiputats Montserrat Capdevila i Juan Manuel Jaime, i el regidor Carles Bosch, a més de Teresa Esteban, Francesc Martínez, Ana Lorente, Sonia Sada i Heriberto Muñoz.