Macedònia trepitja Sabadell amb lletres gruixudes i melodies per cantar

És la primera vegada que la tercera generació de fruites actuarà a Sabadell

Les membres de Macedònia
Les membres de Macedònia | Macedònia
Ana González
29 de gener del 2016
Una pinya, una llimona, un kiwi, una maduixa i una mandarina per fer un viatge a través de l'esperit de superació. Pot semblar una estranya combinació, però quan es posa música el resultat és ben conegut, sobretot pel públic infantil. Són Macedònia i el seu darrer treball 'El món és per als valents'.

Les cinc joves trepitgen aquest diumenge a les sis de la tarda La Faràndula de Sabadell, dins la programació de LaSala, per presentar aquest darrer disc al qual tracten des d'una perspectiva infantil temes com l'addicció a l'alcohol, els conflictes entre pares i mestres, i el rol dels avis en l'educació, entre d'altres."Busquem propiciar un diàleg a casa", ha explicat a NacióSabadell la Paula Noguer, integrant d'aquesta tercera generació de fruites que actuarà per primera vegada a Sabadell. De fet, la Carlota, la Maria, la Irene, la Paula i la Sara han dedicat el títol d'aquest treball i una de les cançons a un nen amb paràlisi cerebral. En Joan i la seva manera d'afrontar la vida van conmoure les joves.

Aquesta és la marca de la casa, cançons properes al seu públic i a les seves experiències, que com diu la Paula, busquen "que s'hi puguin sentir identifcats", però també temes alegres per ballar i cantar. Per això el concert de Sabadell tindrà aires de rellançament. Noguer ha assegurat que el porten "molt preparat", amb algunes coreografies noves per combinar sobre l'escenari les últimes cançons i algunes de molt conegudes pel seu públic familiar. "Volem que s'ho passin bé cantant i ballant", ha explicat Noguer, que juntament amb les altres membres, encara la recta final de la seva generació.

Fa quatre anys que donen forma a les Macedònia i a l'estiu encetaran els càstings per seleccionar les noves integrants.