6.600 espectadors per a «Els Pastorets» de La Faràndula

Els organitzadors es plantegen obrir el cicle al Vallès i a Catalunya | És una de les representacions més multitudinàries del país

Moment de la representació d'Els Pastorets infantils celebrats a La Sala Miguel Hernández
Moment de la representació d'Els Pastorets infantils celebrats a La Sala Miguel Hernández | Joventut de la Faràndula
Ana González
26 de gener del 2016
Actualitzat a les 12:49h
El cicle d'Els Pastorets de la Joventut de la Faràndula deixa el llistó ben alt. 6.000 persones han gaudit de l'espectacle al Teatre La Faràndula de Sabadell i altres 600 han vist la versió infantil a la Sala en les deu representacions que s'han programat enguany. Pel president de l'entitat, Salvador Peig, les xifres són fruit d'anys de perfeccionament i fan que es pugui fregar el qualificatiu d'"espectacular". 

Els Pastorets, dirigits per segona vegada per Albert González amb el suport de Pol Berch, han aportat com a novetat aquesta temporada una nova escena, Buscant Posada, que no es representava des de feia 20 anys. A més, s’ha fet un doble repartiment de poble amb unes 150 persones involucrades en l’espectacle.

La iniciativa mira, però, al futur i vol continuar creixent. La Joventut de la Faràndula vol obrir a tota la comarca i a tot Catalunya aquesta particular i tradicional versió de l'obra de Josep Maria Folch i Torres.

De moment, i després de tancar el cicle aquest diumenge passat, l'entitat encara ara la representació de Hansel i Gretel. El musical, dirigit per Salvador Peig i Maria Pla, pujarà a l'escenari del Teatre La Faràndula el 27 i 28 de febrer, i el 5, 6, 12 i 13 de març.