Èxit de la primera edició de La Llanera Trail

La prova ha comptat amb una marató i una cursa de 21 quilòmetres
La prova ha comptat amb una marató i una cursa de 21 quilòmetres | Josep Maria Montaner
Redacció
25 de gener del 2016
Actualitzat a les 17:35h
La primera edició de La Llanera Trail s'ha tancat amb èxit de participants i d'organització que la catapulten com a un dels trails a tenir en compte de la comarca del Vallès Occidental. El format de dues curses, marató i mitja marató, ha fet que tots els "runners" poguessin pendre'n part, depenent del seu nivell i del seu estat de forma. 
 

El debut de la prova s’ha ajornat un any després de les destrosses naturals sofertes per les ventades al rodal de Sabadell, Sentmenat i Castellar del Vallès Foto: Josep M Montaner


Pel que fa a la mitja marató el guanyador ha estat Òscar Jiménez, que amb un temps de 01:28:33 s'ha imposat a Joan Font Figueras, segon, i a Jose Montes, tercer. En categoria femenina i amb un temps de 1:44:15 Marta Cusidó ha arribat per davant d'Assumpta Vilà i d'Elisabet Pérez.
 

Gonzalo Pedroche s'ha imposat a la marató Foto: Josep M Montaner


A la prova reina Gonzalo Pedroche ha guanyat amb un temps de 03:26:20, arribant per davant de Pep Tatché i de Derek Hossack. En dones Verònica Zaragoza ha estat primera amb un temps de 02:37:22, seguida de Carmen Sánchez i d'Adriana Casajuana.
 

Verònica Zaragoza confirma el seu bon moment de forma guanyant la marató en categoria femenina Foto: Josep M Montaner

 

L'organització de la prova ha anat a càrrec de la nova secció de curses de muntanya de la UES Foto: Josep M Montaner
 

Classificacions Llanera Trail 42 Km

Classificacions Llanera Trail 21 Km