Joan García deixa l'Ajuntament de Sabadell

Ho fa després d'haver estat elegit diputat del Parlament | Entrarà al grup municipal Ramón García

Joan García, portaveu de Ciutadans
Joan García, portaveu de Ciutadans | Norma Vidal
Redacció
19 de gener del 2016
El portaveu de Ciutadans a l'Ajuntament de Sabadell, Joan García, ha anunciat que renunciarà a la seva acta de regidor en el ple del proper 28 de gener per poder dedicar-se completament al seu treball com a diputat en el Parlament de Catalunya, càrrec pel qual va ser triat en les eleccions autonòmiques del passat 27 de setembre. "Ha estat un privilegi ser el primer portaveu municipal de C's a Sabadell i estic orgullòs del treball realitzat a l'ajuntament i de l'equip que es queda", assegura.

La dimissió de García es produirà en aplicació de la incompatibilitat de càrrecs públics que marquen els estatuts del partit."He pogut comprovar en això últims mesos que no es poden desenvolupar alhora i de forma excel·lent el treball de regidor i el de diputat", ha destacat Garcia. "Espero que aquest tipus de mesures de regeneració democràtica que s'exigeix Ciutadans a si mateix es converteixin aviat en una norma aplicada per tots els partits", ha afegit.

Amb la marxa de García, Ramón García entrarà a formar part del grup municipal. Nascut en 1984 i veí del barri de Gràcia, és diplomat en fisioteràpia i té un màster d'especialització en aquesta disciplina sanitària i fins ara també treballava com a assessor a temps parcial en el grup municipal de Ciutadans a la ciutat. És afiliat de Ciutadans des de 2012, encara que la seva vinculació amb la formació és anterior.