Llibertat per un cap dels Bombers detingut per presumptes irregularitats

El segon arrestat, Ramon Dinarès, declararà aquest dijous | La Policia Nacional espanyola va escorcollar la seu central del cos d'emergències a Bellaterra i la de la regió metropolitana sud

Un agent de la policia nacional espanyola entrant al parc de Bombers de Sant Boi de Llobregat, aquest dimecres
Un agent de la policia nacional espanyola entrant al parc de Bombers de Sant Boi de Llobregat, aquest dimecres | ACN
Redacció
14 de gener del 2016
Actualitzat a les 18:49h

La policia espanyola ha deixat en llibertat aquest dimecres a la nit el cap de la Sala Central dels Bombers de la Generalitat, Manel Bosch, detingut en l'operació del jutjat d'instrucció número 2 de Sagunt per presumptes irregularitats en la contractació de mitjans aeris per a l'extinció d'incendis. L'altre comandament de Bombers arrestat ahir, el cap de Guàrdia de la Regió Metropolitana Sud, el sotsinspector Ramon Dinarès, declararà aquest dijous.

En l'operatiu, dut a terme per la policia espanyola aquest dimecres, es van detenir 21 persones arreu de l'Estat. El jutjat investiga una suposada trama de contractes públics relacionats amb empreses del sector dedicada a l'extinció d'incendis forestals.

A Catalunya, l'operació policial, a càrrec del Grup 24 de la UDEF, es va tancar amb la detenció de Dinarès i Bosch, entre altres persones responsables d'àrees de la Generalitat en etapes anteriors. Segons fonts policials, tots els arrestats, menys Dinarès, han quedat en llibertat després de declarar.