FGC

Juli Fernàndez demana a Puigdemont que acceleri el soterrament dels FGC

Considera que el nou executiu hauria de tenir sensibilitat per tapar les vies fins a Fràcia - Can Feu | Reclama la construcció d'una nova residència al sud

per NacióSabadell, 12 de gener de 2016 a les 16:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de gener de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez (ERC), demana al nou govern de la Generalitat que desencalli el pressupost del soterrament dels Ferrocarrils de la Generalitat fins al castell de Can Feu. En una entrevista a La Xarxa, Fernàndez ha demanat explícitament al govern de Carles Puigdemont que posi el seu interès en finalitzar el soterrament que ha d'unir els barris de Can Feu i Gràcia, separats per la via del tren.

"Hem de desencallar la qüestió pressupostària, és aquí on està el tema, per tant, haurem de treballar perquè això pugui ser una realitat", ha apuntat Fernàndez. Una altra de les peticions que l'alcalde es refereix al nou executiu és que es acabi el Parc del Nord, on s'ha de començar la seva urbanització, o la residència del sud de la ciutat.


"A Sabadell no hi ha cap plaça pública de residències per a gent gran, és una qüestió prioritària que ha d'abordar el nou govern, i que es redueixin les llistes d'espera a l'Hospital Parc Taulí i millorar la infradotació del centre", afegeix. Entre les prioritats del govern municipal hi figura la de doblar el parc d'habitatges de lloguer social, on "el parc actual està al voltant de 255 habitatges de lloguer i, per tant, seria desitjable poder arribar a aquests 500 per atendre les necessitats més urgents de les famílies".

Pel que fa a la construcció del Quart Cinturó, Fernàndez assegura que "el projecte està obsolet i fet des d'un punt de vista espanyol", de manera que la Generalitat hauria de gestionar-lo i repensar-lo.
 

 

Participació