La font de la plaça Granados ja llueix restaurada

La plaça s'està sotmetent a un procés de remodelació | L'Ajuntament hi ha destinat uns 11.700 euros en la rehabilitació de l'espai

La font de la plaça Granados, arreglada i repintada
La font de la plaça Granados, arreglada i repintada | Albert Segura
Redacció
09 de gener del 2016
Actualitzat a les 11:17h

La plaça Granados guanya poc a poc imatge després del procés de rehabilitació a què s'està sotmetent en les darreres setmanes. La font central ja llueix amb pintura nova mentre que la zona enjardinada segueix permietrada per a poder fer créixer l'herba que s'hi ha plantat.

L’Ajuntament hi ha destinat gairebé 11.700 euros per a la rehabilitació de la plaça, una de les àrees de Sabadell que el govern ha inclòs en el seu pla de millora de zones enjaridnades. Els treballs se centren en recuperar la zona de gespa, remodelar la xarxa de reg automàtic, arranjar els bancs de pedra que estan trencats, podar l’arbrat, repintar i arranjar la font i reparar el paviment. 

La rehabilitació passa per la recuperació de la zona de gespa, on s'hi afegirà nou substrat en els parterres grans on actualment ja hi ha una mica de gespa. A més, s'està treballant la terra i s'hi ha sembrat gespa nova.
 

Els fanals de la font de la plaça Granados. Foto: Albert Segura