Les rebaixes arrenquen a mig gas

Els comerciants lamenten que hi ha comerços que les han iniciat abans de Reis | Calculen l’increment de vendes de Nadal en un 3%

Després de Nadal toca Rebaixes
Després de Nadal toca Rebaixes | Adrià Costa
NacióSabadell
07 de gener del 2016
Oficialment, el 7 de gener és el dia que tothom es fa empentes per ser el primer en entrar a les grans àrees comercials, però des de fa dos anys això no és així. Així ho denuncien els comerciants de Sabadell, que lamenten que la col·lisió entre la llei catalana (impugnada actualment) i l’espanyola han fet un buit que permet als botiguers rebaixar preus en el tram final de la campanya de Nadal.
 
“Necessitem una llei catalana que no funcioni, consensuada i que no estigui impugnada, perquè si no ens trobem que hi ha qui rebaixa preus el 2 de gener, d’altres el 5 i d’altres el 7, i no pot ser que estiguem així”, explica Josep Maria Porta, president de Sabadell Comerç Centre. És per aquest motiu que es fa difícil preveure com anirà la campanya d’aquest any, el segon amb una situació de buit.
 
D’altra banda, aquesta campanya es calcula que s’ha registrat un augment de vendes del 3%, tot i que la campanya de les eleccions espanyoles han eclipsat els temes nadalencs en benefici del debat polític, segons els comerciants.