La Grossa cau a La Roca del Vallès i Sentmenat atrau el tercer premi

El número 11168 respon a la data de naixement de la propietària d’un estanc de La Roca | La llibreria de Sentmenat que ha repartit el tercer premi no ha obert per celebrar-ho

Premiats de La Grossa de Cap d'Any a La Roca
Premiats de La Grossa de Cap d'Any a La Roca | Albert Segura
31 de desembre del 2016
Actualitzat a les 16:18h
Sembla que la sort li ha agradat el Vallès, i prova d’això és que si La Grossa de nadal va pessigar Santa Perpètua de Mogoda i Caldes de Montbui, aquest cop ha tornat a somriure a La Roca del Vallès, amb el primer premi, i Sentmenat, amb el tercer. El 11168 s’ha venut en un estanc de La Roca, on la seva propietària el va triar perquè coincidia amb el seu aniversari, mentre que a Sentmenat la llibreria Kelkom ha venut el 56024.
 
“Sempre escollia l’aniversari del meu fill, el 11398, però aquest cop vaig triar la data del meu aniversari, una mica maquillada”, explica Iolanda Gavarró, propietària de l’estanc La Roca. Ella va néixer l’11 de novembre de 1968, però en no cabre-hi el número va decidir eliminar un 1 per compactar-lo.
 
La notícia els ha arribat per telèfon poc després del sorteig fet a Sant Joan Despí, i d’entrada no s’ho acabaven de creure. Poc després, el carrer s’ha omplert de periodistes i veïns que han volgut saber de primera mà si era cert allò que havien sentit per la ràdio i la sort havia caigut al poble.
 
“Tots els compradors són veïns del poble”, explicava Gavarró, envoltada de micròfons, fet pel qual coneix a tots els 40 clientes que han guanyat 100.000 euros amb el número del seu naixement. “Passarem un bon Cap d’Any”, afegia.
 
A Sentmenat, la llibreria Kelkom també ha venut el tercer premi, amb el número 56024, tot i que no ha obert per celebrar amb els clients la fortuna amb què han estat agraciats en aquest tram final d’any.