Detingut un home per cultivar marihuana en un pis

Els fets van passar al municipi de Ripollet | Una sobrecàrrega en la instal·lació elèctrica, que, a més, estava punxada, va provocar un incendi en el cobert on es cultivava la droga

La plantació s'amagava en un pis
La plantació s'amagava en un pis | Mossos d'Esquadra
Redacció
30 de desembre del 2016
Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 23 de desembre un home de 27 anys, veí de Ripollet i de nacionalitat espanyola com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública, defraudació de fluid elèctric i per un delicte d’incendi per imprudència greu. L'home havia plantat marihuana en un pis de la localitat vallesana i havia robat l'electricitat per a alimentar les plantes.
 
Els fets van passar el mateix dia 23, a les 15:15 hores, quan es va originar un incendi en un cobert situat en el pati interior d’un edifici de Ripollet. Els mossos, en arribar al lloc, van comprovar que en aquest cobert, que es trobava tancat amb clau, hi havia una plantació de marihuana.
 
El foc va ser causat probablement per una sobrecarrega en la instal·lació elèctrica que havia estat punxada per donar electricitat a la plantació il·legal. Amb autorització judicial, els investigadors van accedir a la plantació i van comprovar que hi havia 400 plantes de marihuana, una instal·lació elèctrica i material divers en un entorn totalment habilitat per al cultiu, tot força malmès pel foc.
 
Fruit d’aquests fets el jove va ser detingut i va passar a disposició judicial el 25 de desembre. El jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs. La unitat d’investigació de Cerdanyola continua treballant per determinar si, a banda del detingut, hi ha més persones relacionades amb la plantació.