Els Reis Mags recorreran els carrers de Sant Quirze i repartiran caramels en 2 punts

Ho faran quan el seguici estigui aturat

Els Reis Mags, a Sant Quirze.
Els Reis Mags, a Sant Quirze.
Redacció
05 de gener del 2016
Actualitzat a les 20:10h
Els reis Melcior, Gaspar i Baltasar protagonitzaran aquesta tarda la Cavalcada pels carrers de Sant Quirze del Vallès. A les 18 hores arribaran en Ferrocarril a l’estació dels FGC i saludaran a la ciutadania que els vingui a rebre. Aproximadament, uns vint minuts més tard, ja estaran dalt de les carrosses per repartir il·lusió als més petits.

La Cavalcada farà el següent recorregut:



Avinguda Països Catalans, rambla de Lluís Companys, avinguda Camí del Mas, rotonda FGC, avinguda de Pau Casals, carrer Mossèn Francisco Rosales i plaça de la Vila. 

Per motius de seguretat, Ses Majestats Els Reis llençaran caramels a només dos punts del recorregut: a la rambla de Lluís Companys i a l’avinguda Pau Casals. Serà quan el seguici estigui aturat al carrer. 

Just després, Ses Majestats adoraran el pessebre vivent de la Parròquia de Sant Quirze i Santa Julita i aniran a la plaça d’Anselm Clavé per rebre la clau del poble i agafar les cartes dels nens i les nenes. 

La Cavalcada de Reis compta amb la col·laboració d’Expofinques Terrassa, Toys’R’Us, Cristalleria Sant Quirze, La Fusteria, Forja i Curvats Sant Quirze, Grúas Marín, Materiales para la construcción Lorente, L’Espígol, Copy’s. L’Ajuntament de Sant Quirze agraeix la implicació de ciutadania i entitats en l’organització de la Cavalcada.