Els Reis Mags recorreran els carrers de Castellar i donaran els caramels en mà

Els caramels no es llançaran sinó que es donaran a mà

Redacció
05 de gener del 2016
Actualitzat a les 20:10h
El rei Gaspar, l'any passat a Castellar
El rei Gaspar, l'any passat a Castellar | A.C.
Melcior, Gaspar i Baltasar recorreran els carrers de Castellar aquest vespre per 42è any consecutiu. Durant el seu recorregut, es repartiran 500 quilos de caramels sense gluten entre els nens i nenes que els vulguin seguir. Per motius de seguretat, i com a novetat, els caramels no es llançaran sinó que es donaran a mà. Per aquest motiu, cada carrossa ampliarà els seus integrants, passant de 4 a 8 persones.

A més de les seves tres carrosses, n’hi haurà una per a l’Ambaixador, que recollirà les cartes de “darrera hora”, una que representarà un autocar amb un iglú de gel i una altra que simbolitzarà una mina de carbó amb vagonetes. També hi seran la Banda de Majorettes i diversos vehicles d’acompanyament.

Una única aturada al Passeig de la Pl. Major

Una altra novetat destacada és que enguany hi haurà una única aturada que es farà al Passeig de la Plaça Major (al tram que connecta el passeig de Tolrà i la pl. d’El Mirador). Allà es farà l’adoració al 30è Pessebre Vivent ambientat per Colònies i Esplai Xiribec, una iniciativa que s’organitza des de 1986 per rendir homenatge a l’infant nounat. També en aquest mateix punt, l’alcalde, Ignasi Giménez, cedirà a Melcior, Gaspar i Baltasar la clau de la vila perquè puguin entrar a totes les llars de Castellar.

Recorregut



Espai Tolrà, c. Portugal, Pedrissos, Lleida, av. St. Esteve, Sant Pere Ullastre, pg. Tolrà, plaça d'El Mirador (parada per a l’Adoració al Pessebre Vivent de Colònies i Esplai Xiribec), pg. Tolrà, c. Gral. Boadella, Major, pl. Calissó, Passeig, c. Pedrissos, Portugal i Espai Tolrà.