Sant Quirze aprova definitivament els impostos i les taxes per al 2016

Van comptar amb els vots a favor de Junts per Sant Quirze i ICV, l'abstenció de Ciutadans i els vots en contra de CiU i PSC

Sessió del ple d'aquest desembre.
Sessió del ple d'aquest desembre. | Ajuntament de Sant Quirze
Redacció
24 de desembre del 2015
La sessió extraordinària del Ple de l’Ajuntament d'aquesta setmana s'ha celebrat amb un únic punt en l’ordre del dia: la resolució a les al·legacions i aprovació definitiva de la modificació de les Ordenances Fiscals de l’exercici 2016. Les principals novetats de les Ordenances Fiscals presentades per l’equip de govern el passat octubre eren la rebaixa d’un 6% de mitjana en els rebuts de l’IBI i la possibilitat de pagar aquest impost en 10 mensualitats quan fos superior a 400€.

Les principals demandes dels partits de l’oposició van ser la rebaixa del tipus impositiu aplicat per l’Ajuntament a l’IBI i rebaixar de 400 a 100 euros el requisit per poder demanar pagar l’impost en 10 mensualitats. Aquestes al·legacions van ser desestimades per l’equip de govern per motius d’equilibri pressupostari i per motius tècnics, respectivament. Les Ordenances Fiscals per a l’exercici 2016 van ser aprovades amb els vots de Junts per Sant Quirze (8) i ICV-EUiA (1). Ciutadans (2) es va abstenir i CiU (4) i PSC (2) van votar-hi en contra.