55.000 euros per promocionar l'esport escolar

L'Ajuntament destinarà la suma per a les activitats fora de l'horari lectiu

Redacció
23 de desembre del 2015
Un total de 50 entitats locals gaudiran aquest curs d’una subvenció per a dur a termeactivitats de promoció de l’esport escolar en horari no lectiu, i que en el seu conjunt suposa un import de 55.000 euros, tal i com estableix la convocatòria de subvenció municipal per al curs 2015-2016. 

Els diners es destinaran a l'organització d’activitats que promoguin l’esport escolar en horari no lectiu, les activitats d’iniciació esportiva i els jocs escolars promogudes per l’Ajuntament de Sabadell. Concretament els programes objecte de subvenció són els Jocs Escolars i la Iniciació Esportiva, que consisteix en trobades lúdiques on es potencia el desenvolupament motriu dels nens i nenes més petites. 

Han optat a aquesta subvenció tots els centres docents i entitats que s’han inscrit i participen a les activitats esportives que convoca els caps de setmana el Consell Esportiu Sabadell en conveni amb l’Ajuntament. Del total d’entitats beneficiàries, 19 són centres públics de primària i 8 de secundària. També reben subvenció 10 centres concertats i 13 entitats esportives. 

Tal i com estableixen les bases reguladores de la concessió de les subvencions, els ajuts destinats als centres públics és superior a la resta, fixat per aquest curs en un 10%. De la mateixa manera, alguns centres, considerats “d’atenció prioritària” per motius socioeconòmics pel departament municipal d’Educació, han vist incrementada la subvenció atorgada amb una quantitat fixada per la comissió de valoració competent.