Sabadell crea una app perquè la ciutadania contacti amb la Policia

Ja és disponible per a dispositius Android

Aplicació mòbil de l'Ajuntament de Sabadell
Aplicació mòbil de l'Ajuntament de Sabadell | Albert Segura
Redacció
23 de desembre del 2015
L'Ajuntament de Sabadell ha creat una aplicació per a dispositius mòbils perquè la ciutadania pugui contactar directament amb la Policia Municipal. Es tracta d'una app disponible per a Android i que compta amb una interfície molt clara i intuïtiva.

L'aplicació facilita el contacte directe amb la Policia Municipal, ja sigui directament amb una trucada gratuïta al telèfon d’emergència 900112092 o al 092 o bé enviant una notificació, si es tracta d’una incidència no urgent. La comunicació genera un tràmit que possibilita fer el seguiment posterior ja que es troba totalment integrada amb el sistema de gestió municipal. 

Aquesta aplicació es pot descarregar al mòbil des del portal municipal, des de Google Play o capturant el codi QR incorporat, entre d’altres, a les targetes de la Policia Municipal. Aquesta eina també permet generar alertes per tal que l’usuari pugui estar informat al moment dels avisos al mòbil relacionats amb temes d’interès tant de la via pública com de seguretat ciutadana. 

"L’app és una eina més de les moltes que properament l’ajuntament podrà anar presentant en la línia de facilitar una major comunicació i apropament de l’administració amb la ciutadania", assenyala Miquel Soler, regidor de Tecnologies de la Informació i Comunicació.