Castellar reparteix polseres identificatives a tots els nens de P-3 a P-5

Redacció
23 de desembre del 2015
Polsera que reparteix l'Ajuntament
Polsera que reparteix l'Ajuntament | A.C.
L’Ajuntament de Castellar del Vallès ha repartit un miler de polseres identificatives als alumnes d’infantil de totes les escoles de Castellar. Es tracta d'una acció que s'emmarca en una campanya impulsada pel Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya, amb l’objectiu d’assegurar la identificació dels infants en cas que aquests es perdin en esdeveniments multitudinaris.

A més de les polseres, on s’hi ha d’especificar el nom de l’infant i un telèfon de contacte, també s’han distribuït uns consells a tenir en compte en cas d’assistir a esdeveniments on es preveu que hi hagi molta gent, com ara espectacles culturals, esdeveniments esportius i musicals, festes populars o manifestacions. En aquest sentit, a banda de suggerir que en aquest tipus d’actes els infants duguin sempre la polsera identificativa, es fan diverses recomanacions als infants i als pares i mares, tant en l’àmbit de la prevenció com en cas d’evacuació.

Aquelles famílies que no disposin de polsera identificativa per als seus fills i filles, poden recollir-ne a El Mirador fins a finalitzar existències.