Un cinquè premi converteix Caldes de Montbui en una festa

S’han venut les 160 sèries íntegres a l’administració Les Termes | Gran part dels dècims s’han venut en un bar del centre

Emilio Liébanes, propietari del bar, repartint cava
Emilio Liébanes, propietari del bar, repartint cava | Albert Segura
Redacció
22 de desembre del 2015
Actualitzat a les 14:47h
La sort ha tocat de ple Caldes de Montbui, amb un cinquè premi que ha caigut íntegrament al municipi. Gran part del 73.867 s’ha venut en el bar La Família, situat pocs metres amunt de l’administració Les Termes, que ha venut el número.
 
Fins a 250 números s’han venut directament des del taulell del bar, on Emilio Liébanes no acaba de creure’s la sort que han tingut. “Anàvem a traspassar el bar per jubilació, i acabar amb un premi així és tota una alegria”, explica. La seva esposa va ser l’encarregada de triar el número. “Al final jo me n’he quedat deu dècims i el meu marit dos més, explica la dona, Mercedes Bonilla, que també ha repartit dècims entre tota la família.
 

Mercedes Bonilla, propietària del bar Foto: Albert Segura


 
Cada dècim està premiat amb 6.000 euros, una quantitat que serà molt benvinguda per la família de l’Alba Melián, una altra de les agraciades, que estan creuant una situació econòmica molt complicada. “A la meva mare el banc li han tret el pis, li han donat un lloguer social, als meus avis i els meus oncles els han embargat les cases i no arriben a finals de mes”, explica la jove, de 23 anys.
 
Amb tot, el bar s’ha convertit en punt de trobada de molts dels agraciats, que han optat per celebrar la festa destapant ampolles de cava i cerveses en família, fent honor al nom del bar que els ha dut la sort.