Els Pastorets tornen a La Faràndula amb sorpresa inclosa

L'espectacle incorpora una nova escena | S'espera igualar o superar els 6.300 espectadors del Nadal passat

Els Pastorets de La Faràndula tornen per Nadal
Els Pastorets de La Faràndula tornen per Nadal | David Bisbal
Redacció
19 de desembre del 2015
Actualitzat a les 22:13h
Un dels clàssics del Nadal són Els Pastorets, el clàssic de Josep Maria Folch i Torres que un any més revisa la Joventut de la Faràndula sota la direcció d'Albert González. En aquesta ocasió, l'espectacle incorpora una nova escena i canvis en alguns dels papers. 

L’entitat vol aconseguir el repte d'igualar o superar els 6.300 espectadors de l'any passar, xifra que va suposar tot un rècord històric i que de moment compta amb un bon ritme de venda d'entrades. Una de les novetats destacades per aquest any és la recuperació l’escena Buscant posada, un quadre que Joventut de la Faràndula no representava des de fa més de 20 anys. Per aquesta escena s’ha fet un decorat totalment nou.

D’altra banda s’han fet millores a la banda sonora que es va orquestrar de nou l’any passat, i retocs de vestuari, a banda d'agilitzar algunes escenes.

Novetats en el repartiment

El repartiment estarà encapçalat, novament, per Marc Granado i Pol Berch com a parella protagonista i Miquel Roselló tornarà a interpretar el paper de Satanàs, juntament amb Albert Grimau, que s'estrenà la passada temporada. Llucifer serà interpretat per Albert Mimó i per Arnau Solsona, que també es va estrenar en aquest paper la passada temporada. Carles Prats i Oriol Berch, tornaran a interpretar a Jeremies, en aquesta ocasió estrenant nous gags i girs en el paper.

La incorporació destacada d’enguany és que Ruth Garcia, actriu d’Engruna teatre i sòcia de l’entitat, farà de Marta. Un any més Montse Argemí, de l’escola de dansa Bots és l’encarregada de les coreografies. Per aquesta edició s’han incorporat a la representació més pastors i pastores, ja que aquest any comptarem amb doble repartiment de poble, és a dir, hi haurà més gent involucrada en el muntatge, amb gairebé 150 persones.

Els Pastorets de la Joventut de la Faràndula es representaran els propers 19, 20, 26, 27 de desembre i el 01, 03, 09 i 10 de gener del 2016 a les 18 hores, al Teatre la Faràndula de Sabadell. Les entrades es poden adquirir a les taquilles del Teatre Principal i online a través de la web de l’entitat.