Els descomptes al peatge de Les Fonts arriben el 4 de gener

Els usuaris abonaran una tarifa en funció dels quilòmetres recorreguts

La Torre
15 de desembre del 2015
Actualitzat a les 12:29h
Peatge de Les Fonts
Peatge de Les Fonts | Lluïsa Tarrida
El peatge de Les Fonts de Terrassa serà més barat a partir de 2016. Fonts de la Generalitat han confirmat a La Torre que la mesura començarà a aplicar-se el dia 4 de gener, dilluns. L'objectiu és optimitzar la utilització de l’autopista i millorar la seguretat i la mobilitat en el corredor format per aquesta via juntament amb la C-55 i la C-58.

Al tram Sant Cugat del Vallès-Terrassa es posa en marxa un sistema de peatge tancat virtual per als recorreguts interns amb origen i destí als enllaços 13-21, de manera que els usuaris abonin una tarifa en funció dels quilòmetres recorreguts.

Es mantenen els actuals moviments o recorreguts gratuïts (els que tenen els seu origen i destinació entre els enllaços números 13, AP-7 – B-30 – Sant Cugat del Vallès; i 16, Rubí – Sant Quirze del Vallès).

Requisits del sistema
En tots els casos, per a poder aplicar aquests descomptes, cal que els usuaris utilitzin com a modalitat de pagament el sistema dinàmic o telepeatge (Via-T) o qualsevol altre sistema dinàmic prèviament autoritzat. Durant els dos primers anys d’aplicació del nou sistema, la concessionària de la C-16 facilitarà aquests dispositius als usuaris que actualment no en diposin sense cost d’adquisició.