Els aparadors de Sant Quirze ja llueixen les decoracions de Nadal

Un aparador participant en el concurs a Sant Quirze
Un aparador participant en el concurs a Sant Quirze | ASQdV
Redacció
15 de desembre del 2015
Els onze comerços participants al Concurs d’Aparadors de Nadal de Sant Quirze del Vallès ja llueixen les seves propostes de decoració. Entre els elements més habituals hi destacquen els arbres de nadal, els paquets de regals o les robes de festa.

Els establiments que hi participen són la Farmacia 3 cantons, Nieves Perruqueria i Estètica, Pastisseria Mix, Nutrisalut, Caquis, Passarel·la, Flors amb Idea, Moom by Jennifer Roca, Susanna Boutique, Village, Espai Wellness (centre autoritzat Maystar). Les seves creacions es poden contemplar en aquest enllaç.

Un jurat designat per la Cambra de Comerç de Sabadell farà una visita als comerços participants. Els establiments hauran de tenir els aparadors visibles i il·luminats dins de l’horari de visita. L’Ajuntament lliurarà un premi de 150€ a l’aparador guanyador.

Per la seva part, la Cambra de Comerç de Sabadell atorgarà 2 premis als millors aparadors de la demarcació, consistents en un primer premi de 500€ i un segon per realitzar un estudi de mercat per a comerços i serveis. La millor campanya nadalenca a les xarxes socials rebrà una matrícula gratuïta als cursos de Màrqueting Digital de la Cambra o un altre curs equivalent.