Creen un portal amb les «InstaVentades» del desembre de 2014

El CREAF va fer una crida als ciutadans per tal de compartir les imatges de totes les destrosses forestals que va causar el temporal de vent

Imatges d'Instagram de les ventades de 2014
Imatges d'Instagram de les ventades de 2014
Redacció
14 de desembre del 2015
Actualitzat a les 11:09h
El desembre de 2014 el centre de recerca ecològica i aplicacions forestals (CREAF) va fer una crida als ciutadans per tal de compartir les imatges de totes les destrosses forestals que va causar el temporal de vent, el qual va afectar en major gravetat la zona del Vallès.

La iniciativa va ser proposada per l’equip de DeBosCat, una xarxa col·laborativa en la qual els Agents Rurals i els tècnics del Departament d’Agricultura treballen plegats obtenint dades de camp sobre l’estat dels boscos de Catalunya. El resultat de la participació ciutadana ja es pot consultar a una plataforma virtual que agrupa imatges de la xarxa Instagram. 

Amb aquesta iniciativa el CREAF vol fer una crida a tots els científics, professionals, ciutadans i estudiants per què comparteixin totes aquelles imatges que puguin ser d’interès pel centre (estudis de camp, flora, fauna, boscos, espècies invasores, curiositats, projectes, etc.) mitjançant el hashtag o etiqueta principal #CREAF.
 

Galeria d'imatges