Les notícies més llegides de la setmana a NacióSabadell

L'Ajuntament ha apartat el retrat del rei en el ple.
L'Ajuntament ha apartat el retrat del rei en el ple. | Albert Segura
Redacció
13 de desembre del 2015
Actualitzat el 14 de desembre a les 17:41h
Aquestes són les notícies més llegides aquesta setmana a Nació Sabadell:

 

Un Mic troba la seva propietària gràcies a la solidaritat a Facebook

La Ivet és avui una nena feliç. Ahir va perdre el seu Mic, el titella de peluix del Súper 3, a Sabadell, però per sort va caure en mans d'una noia que va saber moure el fils (i mai millor dit, en aquest cas) per aconseguir trobar la seva propietària.

 

25 anys de l'atemptat d'ETA a Sabadell

El 8 de desembre de 1990 és una data tristament recordada a la ciutat de Sabadell. Tal dia com avui d’ara fa 25 anys, la banda terrorista ETA assassinava sis agents de la Policia espanyola de la comissaria de Sabadell. Els fets van consternar la ciutat, que cada 9 de desembre recorda les víctimes amb un acte al Parc Catalunya.

 

Mor un home en l'incendi d'un habitatge a Sant Quirze

Un home ha mort aquest migdia en l'incendi d'un habitatge a Sant Quirze del Vallès. Els Bombers de la Generalitat han rebut a les 12.19 hores l’avís d’un incendi d’habitatge a Sant Quirze del Vallès on s’ha localitzat el cos sense vida d’una persona.

 

La PAHC pressiona l'Ajuntament per un desnonament a Campoamor

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca i la Crisi (PAHC) de Sabadell demana al govern de la ciutat que intervingui en el cas d’una dona i els seus dos fills que aquest matí han de ser desnonats de casa seva al barri de Campoamor. El col·lectiu creu que el consistori no ha fet suficient per evitar aquesta situació i demanen una solució per a la família.

 

L'escola Ramar 2 guanya la 17a edició del concurs Pinta La Marató

L'escola Ramar 2 de Sabadell ha estat la guanyadora de la 17a edició del concursPinta La Marató, de La Marató de TV3. El cartell creat per la classe de 2n de Batxillerat B.